Na de zomer start stichting ExpertusDico met een uniek project voor nieuwe Nederlanders. Het project wordt ondersteund door het Oranje Fonds en de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Het twaalf weken durende project is bedoeld voor personen die na 2014 naar Nederland zijn gekomen. Het project vergroot de zelfredzaamheid en de duurzame deelname aan de Nederlandse samenleving. Er zal worden gecoacht op weg naar werk, opleiding, stage of naar een andere wijze van volwaardig deelnemen aan de Nederlandse samenleving.

Uniciteit van het project

De persoonlijke wensen en doelen van iedere deelnemer staan centraal. Individuele coaching door ervaren professionals zorgt er voor dat na twaalf weken een resultaat wordt behaald. De stichting zet haar grote netwerk in om van ieder individueel plan een succes te maken.

Traject

Het traject bestaat uit een intake, coachingsgesprekken en interactieve trainingen. De deelnemers krijgen ook de kans om praktijkervaring op te doen.

In het intakegesprek worden de wensen, doelen en mogelijkheden in kaart gebracht. Aan de hand daarvan wordt door een professional van de stichting een persoonlijk trajectplan opgesteld. Interactieve trainingen, samen met de andere deelnemers, verbreden de horizon en kennis. Individuele coachingsgesprekken zorgen er voor dat het persoonlijke doel succesvol wordt bereikt. Aan het einde van het traject is men een stap dichterbij het individuele doel.

Toelatingseisen

Ambities en grote motivatie om een stap verder te komen.

Aanmelding

De potentiële deelnemers kunnen zich voor deze unieke kans aanmelden via info@expertusdico.com t.a.v. Susanna Karapetjan, telefoon 06-49637896.